BGN | Български лев
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

За нас

   Фирма „Ем Джи Ес – Трейдинг” ООД е създадена през 2006г., като частна Българска компания, развиваща дейност изцяло концентрирана в областта на вноса, търговията и дистрибуцията на стоки и материали свързани с кабелната, цифровата сателитна и ефирна телевизии, а също така и комуникационни кабели и аксесоари за изграждане на Интернет (LAN, MAN) мрежи. От самото създаване на фирмата, колектива и се стреми за обогатяване, разнообразяване и гарантиране  качеството на предлаганите продукти.В областта на оптичните кабели и аксесоари работим с влакна на Японската фирма Fijikura. Именно тези наши качества ни отличават и изтъкват на пазара, като прецизни и коректни партньори. 

 

   Мисия на фирмата : "Ем Джи Ес – Трейдинг" ООД се стреми към предлагане на висококачествени стоки и услуги, спомагащи и улесняващи развитието на своите клиенти. Ние гарантираме, че клиента  получава необходимото съдействие и разбиране, позволяващи му да се концентрира изцяло върху изпълнението на зададения проект.

 

   Фирмата разполага с офиси,  складови бази и автомобилен парк  в гр. София, гр. Пловдив и гр.  Варна. За по-голямо удобство на клиентите предлагаме и бързи доставки до склад и/или офис на клиента.